Reacties

Op deze pagina vindt u reacties over opdrachten die ik reeds heb gedaan.
Graag lees ik ook uw mening. Deze kunt u invullen in het formulier onder aan de pagina.

Een greep uit de organisaties voor wie ik opdrachten heb vervuld:

Actiefzorg, Avans, BTSG Breederode Hogeschool, Divers, Integraal Dementiecentrum Brabant, Stichting ’t Heem, IVT, De Leyhoeve, Privazorg, T-zorg, Vilans, Vivent, Vughterstede.

10 gedachten over “Reacties

 1. Esther, bedankt voor de plezierige samenwerking bij de totstandkoming van de scholing Dementie Voor Wijkverpleegkundigen bij Vivent.
  Ik heb je leren kennen als een gedreven en enthousiaste professional. Deze 2 eigenschappen werken aanstekelijk.
  Groet, Jan van Son; Opleidingsfunctionaris Vivent.

 2. Met Esther heb ik de afgelopen 2 jaar heel erg goed en fijn samengewerkt; Het welzijn van mijn ouders stond voorop. Daar hebben we samen voor gestreden. Zij met een zeer professionele en zeker ook mensgerichte insteek en ik met die van liefde voor mijn ouders. Esther weet de weg in de zorg, bij de gemeente en andere instanties, wie ze moet bereiken, welke procedures er zijn en als een spin in het web wist ze als casemanager ons doel te bereiken. Ook in nogal problematische situaties, blijft ze professioneel en heeft mij daarin goed advies gegeven. Mijn ouders zitten nu veilig in een verpleegtehuis. Dat geeft mij als dochter heel veel rust. Ze worden goed verzorgd. Bedankt Esther!

 3. Esther, bedankt voor je heldere presentatie over dementie tijdens onze bijeenkomst ‘Omkijken naar elkaar, hoe doen Molukkers dat?’.
  Yvonne Kolmans, Welzijn Vught

 4. Hoi Esther,

  Bedankt voor de waardevolle praktische informatie tijdens de cursusavonden
  bij WZC Theresia over dementie.
  Belangrijke tip, doe het met een lach.

 5. In 2015 heeft Esther Tetteroo ons gezin in een zeer turbulente periode op daadkrachtige en uiterst kundige wijze geadviseerd. Zij maakte ons wegwijs in het complexe landschap van zorgverleners en uitkeringsinstanties. Dit heeft er toe geleid dat wij op een snelle en efficiënte wijze toegang kregen tot de op dat moment noodzakelijk zorg in de ondersteuning van het ziekte- en stervensproces van mijn vader. Haar deskundigheid gaf het vertrouwen om de juiste stappen te kunnen zetten.

 6. Esther, ik sluit me volledig aan bij de voorgaande reacties. Ik ben er dusdanig door geïnspireerd geraakt dat ik overweeg om zelf een NLP-cursus te volgen. Je brengt het helder zonder het te versimpelen.

 7. Esther, je professionaliteit, betrokkenheid, ambitie en humor kwamen goed uit tijdens de cursus die je ons gaf. Een goede vertaling van theorie naar praktijk. Ik zou je zeker aanraden.

 8. Hoi Esther,
  Wat een leuke, frisse, uitnodigende, enthousiaste site. Hier wordt je nieuwsgierig van. je NLP training was zeer zinvol. Aan je informatie en tips heb ik veel. Ik kijk nu met andere ogen naar mezelf, de cliënten en mantelzorgers. Je bracht het met de nodige humor. Zeker een aanrader voor andere professionals en mantelzorgers.

  Groetjes en veel succes,

  Marja

 9. Een leuke site waar je enthousiasme goed in naar voren komt. Ik was erg onder de indruk van je NLP training die je mij en mijn collega’s hebt gegeven. Je humor, kennis en je sprankelende persoonlijkheid kwamen hier goed in naar voren. Ik heb goede tips gekregen hoe ik als hulpverlener beter kan aansluiten bij mijn cliënt en heb ook weer meer over mezelf ontdekt.
  Kortom: een aanrader!

 10. He Esther… Je mag in je stuk over mij ook toevoegen dat je reeds veel ervaring hebt in het werken voor de zorgketen als ZTB in eindhoven …..

  Leuke site,
  Heel veel succes, Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *